Deschis 24/7 Toate operele de artă și expozițiile sunt online
 1. Introducere

Bine ați venit la DALIPRINT AND SALE SRL („Companie”, „noi”, „noastre”, „noi”)!

Acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) guvernează utilizarea dvs. a site-ului situat la adresa web gallery13.ro (împreună sau individual „Serviciu”) operat de DALIPRINT AND SALE SRL.

Politica noastră de confidențialitate guvernează, de asemenea, utilizarea serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informații care rezultă din utilizarea paginilor noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și ați înțeles Acordurile și sunteți de acord şi vă obligați la respectarea acestora.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu vă puteți conforma) Acordurilor, atunci nu puteți utiliza Serviciul, dar vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la office@gallery13.ro, astfel încât să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să folosească Serviciul.

 1. Canale de comunicare

Prin utilizarea Serviciului nostrum sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea uneia dintre comunicări sau a tuturor acestor comunicări de la noi trimiţând un e-mail la office@gallery13.ro.

 1. Achiziții

Dacă doriți să achiziționați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin intermediul Serviciului („Achiziție”), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru Cumpărare, inclusiv, dar fără a se limita la, numărul cardului dvs. de credit sau de debit, data expirării cardului dvs., adresa dvs. de facturare și informațiile de expediere.

Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card (uri) sau alte metode de plată în legătură cu orice achiziție; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Putem folosi utilizarea serviciilor terților în scopul facilitării plății și finalizării achizițiilor. Prin trimiterea informațiilor dvs., ne acordați dreptul de a furniza informațiile acestor terți, sub rezerva politicii noastre de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. în orice moment din motive care includ, dar nu se limitează la: disponibilitatea produsului sau serviciului, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, erori în comanda dvs. sau alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. dacă este suspectată o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

 1. Concursuri, tombole și promoții

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi guvernate de reguli separate de acești Termeni și condiții. Dacă participați la concursuri şi promoții, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o promoție intră în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile promoției.

 1. Abonamente

Unele părți ale Serviciului sunt facturate pe bază de abonament („Abonament (e)”). Veți fi facturat în avans periodic și ciclic („Ciclul de facturare”). Ciclurile de facturare vor fi setate în funcție de tipul de plan de abonament selectat la achiziționarea unui abonament.

La sfârșitul fiecărui ciclu de facturare, abonamentul dvs. se va reînnoi automat în aceleași condiții, cu excepția cazului în care îl anulați sau DALIPRINT AND SALE SRL îl anulează. Puteți anula reînnoirea abonamentului fie prin pagina de gestionare a contului online, fie contactând echipa de asistență pentru clienți la office@gallery13.ro.

Este necesară o metodă de plată validă pentru a procesa plata pentru abonamentul dvs. Veți furniza DALIPRINT AND SALE SRL informații de facturare exacte și complete care pot include, dar nu se limitează la numele complet, adresa, statul, codul poștal sau poștal, numărul de telefon și o informație validă despre metoda de plată. Prin trimiterea unor astfel de informații de plată, autorizați automat DALIPRINT AND SALE SRL să perceapă toate taxele de abonament suportate prin contul dvs. la astfel de instrumente de plată.

În cazul în care facturarea automată nu se produce din orice motiv, DALIPRINT AND SALE SRL își rezervă dreptul de a rezilia accesul dvs. la Serviciu cu efect imediat.

 1. Încercare gratuită

DALIPRINT AND SALE SRL poate, la propria sa discreție, să ofere un Abonament cu o perioadă de încercare gratuită pentru o perioadă limitată de timp („Încercare gratuită”).

Este posibil să vi se solicite să introduceți informațiile de facturare pentru a vă înscrie la încercarea gratuită.

Dacă introduceți informațiile de facturare atunci când vă înscrieți la încercarea gratuită, nu veți fi taxat de DALIPRINT AND SALE SRL până la expirarea încercării gratuite. În ultima zi a perioadei de încercare gratuită, cu excepția cazului în care v-ați anulat abonamentul, vi se vor percepe automat taxele de abonament aplicabile pentru tipul de abonament pe care l-ați selectat.

În orice moment și fără notificare prealabilă, DALIPRINT AND SALE SRL își rezervă dreptul de a (i) modifica Termenii și condițiile ofertei de încercare gratuită sau (ii) de a anula această ofertă de încercare gratuită.

 1. Modificări ale taxelor

DALIPRINT AND SALE SRL, la propria sa discreție și în orice moment, poate modifica taxele de abonament pentru abonamente, subscripţii, produse sau participarea la concursuri. Orice modificare a taxei de abonament va intra în vigoare la sfârșitul ciclului de facturare actual.

DALIPRINT AND SALE SRL vă va oferi o notificare prealabilă rezonabilă cu privire la orice modificare a taxelor de abonament pentru a vă oferi posibilitatea de a rezilia Abonamentul înainte ca această modificare să devină efectivă.

Utilizarea în continuare a Serviciului după intrarea în vigoare a modificării taxei de abonament constituie acordul dvs. de a plăti suma modificată a taxei de abonament.

 1. Rambursări

Emitem rambursări pentru contracte în termen de 14 zile de la achiziționarea inițială a produsului. Atenţie, anumite servicii nu pot fi rambursate. Mai multe de detalii puteţi găsi pe pagina retururi şi rembursări.

 1. Conținut

Serviciul nostru vă permite să postați, să legați, să stocați, să distribuiți și să puneți la dispoziție în alt mod anumite informații, text, grafică, videoclipuri sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru Conținutul pe care îl postați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și adecvarea acestuia.

Prin postarea de conținut pe sau prin intermediul Serviciului, declarați și garantați că: (i) conținutul este al dvs. (sunteți proprietarul acestuia) și / sau aveți dreptul de a-l utiliza și dreptul de a ne acorda drepturile și licența conform prevederilor acestor Termeni și (ii) că postarea conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a rezilia contul oricui s-a constatat că încalcă drepturile de autor.

Vă păstrați toate drepturile la orice Conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul dvs. sau pentru orice postare terță parte din sau prin intermediul Serviciului. Cu toate acestea, prin postarea de conținut utilizând serviciul, ne acordați dreptul și licența de a utiliza, modifica, efectua public, afișa public, reproduce și distribui astfel de conținut pe și prin intermediul serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a vă pune la dispoziție Conținutul pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot utiliza și Conținutul dvs. sub rezerva acestor Termeni.

DALIPRINT AND SALE SRL are dreptul, dar nu și obligația de a monitoriza și edita tot Conținutul furnizat de utilizatori.

În plus, Conținutul găsit pe sau prin intermediul acestui Serviciu este proprietatea DALIPRINT AND SALE SRL. Nu aveți dreptul să distribuiți, să modificați, să transmiteți, să refolosiți, să descărcați, să repostați, să copiați sau să utilizați conținutul menționat, fie în întregime, fie în parte, în scopuri comerciale sau în scop personal, fără permisiunea scrisă prealabilă din partea noastră.

 1. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau regulament național sau internațional aplicabil.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dăuna minorilor în orice mod, expunându-i la conținut neadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „poștă electronică”, „scrisoare în lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0.4. Pentru a identifica sau încerca să suplinească identitatea Companiei, a unui angajat al Companiei, a altui utilizator sau a oricărei alte persoane sau entități.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau care este în vreun fel ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilicită, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să se angajeze în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucurarea oricărui Serviciu sau care, așa cum am stabilit, poate dăuna sau ofensa Compania sau utilizatorii Serviciului sau îi poate expune răspunderii.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita, deteriora sau afecta Serviciul sau să interfereze cu utilizarea de către alte părți a Serviciului, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Utilizați orice robot, “păianjen” sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloc pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0.3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele din Serviciu sau în orice alt scop neautorizat fără acordul nostru prealabil scris.

0.4. Utilizați orice dispozitiv, software sau hardware care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți orice viruși, troieni, “bombe logice” sau alte materiale care sunt dăunătoare Serviciului sau dăunătoare tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectată la Serviciu.

0.7. Serviciul de atac printr-un atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.

0.8. Luați orice acțiune care poate deteriora sau falsifica ratingul companiei.

0,9. Încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

 1. Analize

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru.

 1. Fără utilizare de către minori

Serviciul este destinat doar accesului și utilizării de către persoane cu vârsta de cel puțin optsprezece (18) ani. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, garantați și declarați că aveți cel puțin optsprezece (18) ani și aveți deplina autoritate, drept și capacitate de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile Termenilor. Dacă nu aveți cel puțin optsprezece (18) ani, vi se interzice accesul și utilizarea Serviciului.

 1. Conturi

Când creați un cont la noi, garantați că aveți peste 18 ani și că informațiile pe care ni le furnizați sunt corecte, complete și actuale în orice moment. Informațiile inexacte, incomplete sau învechite pot duce la închiderea imediată a contului dvs. în cadrul Serviciului.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei, inclusiv, dar fără a se limita la restricționarea accesului la computer și / sau cont. Sunteți de acord să acceptați răspunderea pentru orice și toate activitățile sau acțiunile care apar în contul și / sau parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la serviciul nostru sau la un serviciu terț. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizare neautorizată a contului dvs.

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele altei persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, altele decât dvs., fără autorizația corespunzătoare. Nu puteți utiliza ca nume de utilizator niciun nume ofensator, vulgar sau obscen.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a rezilia conturile, de a elimina sau de a edita conținut sau de a anula comenzi, la propria noastră discreție.

 1. Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a DALIPRINT AND SALE SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi ale țărilor străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al DALIPRINT AND SALE SRL.

 1. Politica privind drepturile de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform cărora Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să trimiteți reclamația dvs. prin e-mail la office@gallery13.ro, cu subiectul: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, la „Notificare și procedură DMCA pentru cereri de încălcare a drepturilor de autor”

Puteți fi răspunzător pentru daune (inclusiv costuri și onorarii avocaților) pentru denaturări sau revendicări de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui conținut găsit în și / sau prin intermediul Serviciului privind drepturile de autor.

 1. Notificare și procedură DMCA pentru revendicările privind încălcarea drepturilor de autor.

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru pentru drepturi de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 U.S.C 512 (c) (3) pentru detalii suplimentare):

0.1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor;

0.2. o descriere a operei protejate prin drepturi de autor despre care susțineți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a operei protejate prin drepturi de autor;

0.3. identificarea adresei URL sau a altei locații specifice din cadrul Serviciului în care se află materialul despre care susțineți că încalcă drepturile;

0.4. adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. o declarație a dvs. conform căreia credeți cu bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de către proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia sau legea;

0.6. o declarație făcută de dvs., făcută sub pedeapsa cu sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la office@gallery13.ro.

 1. Raportarea erorilor și feedback-ul

Ne puteți furniza fie direct la office@gallery13.ro, fie prin intermediul site-urilor și instrumentelor terțe, cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii de îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte aspecte legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau la Feedback; (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu Feedback-ul; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate de la dvs. sau de la o terță parte; și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul proprietății către Feedback nu este posibil din cauza legilor obligatorii aplicabile, acordați Companiei și afiliaților săi un drept de utilizare exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-licențiat, nelimitat și perpetuu ( inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și în orice scop.

 1. Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de DALIPRINT AND SALE SRL.

DALIPRINT AND SALE SRL nu are control asupra acestora și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii ale terților. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane fizice sau ale site-urilor lor web.

RECUNOAȚI ȘI ACCEPȚI CĂ DALIPRINT AND SALE SRL NU VA FI RESPONSABILĂ DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ PENTRU ORICE PIERDERE CAUZATĂ SAU PRETINSĂ A FI CAUZATĂ DE SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU CORESPONDENŢA PE ORICE CONŢINUT, MARFURI SAU SERVICII DISPONIBILE CE SE AFLĂ PE PORTALURILE WEB ALE PĂRŢILOR TERŢE.

Vă sfătuim cu tărie să CITIȚI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ȘI POLITICILE DE CONFIDENȚIALITATE ALE SITE-URILOR WEB TERȚE PENTRU SERVICII PE CARE LE ACHIZIŢIONAŢI, VIZITAȚI SAU UTILIZAŢI.

 1. Declinarea garanției

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE „CA ATARE” ȘI „CÂT SUNT DISPONIBILE”. COMPANIA NU FACE NICI O REPREZENTARE SAU GARANȚIE DE NICIUN TIP, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, PRIVIND FUNCȚIONAREA SERVICIILOR EI CU PRIVIRE LA INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL ȘI MATERIALELE INCLUSE ÎN ACESTEA. Sunteți de acord în mod expres că UTILIZAREA ACESTUI SERVICII, CONȚINUTUL LUI ȘI ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE DE LA SE FACE PE Singurul dvs. risc.

NICI COMPANIA ȘI NICI O PERSOANĂ ASOCIATĂ CU COMPANIA NU POATE OFERI O GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU PRIVIRE LA COMPETENȚA, SECURITATEA, FIABILITATEA, CALITATEA, EXACTITATEA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR. FĂRĂ A LIMITA CELE DE MAI SUS, COMPANIA ȘI NICI UNUL DINTRE ASOCIAŢII COMPANIEI NU POATE GARANTĂ CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL LOR, SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN SERVICII VOR FI EXACTE, FIABILE, FĂRĂ ERORI, SAU NEINTERRUPTE.

Cele de mai sus nu afectează nicio garanție care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legea aplicabilă.

 1. Rezilierea

Putem închide sau suspenda contul dvs. și putem interzice accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră exclusivă, pentru orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea Termenilor.

Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să subziste rezilierii, vor exista şi după finalizarea rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

 1. Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernaţi și interpretaţi în conformitate cu legile din România, legea care se aplică acordului, indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o dispoziție a acestor Termeni este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, restul dispozițiilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut încheia între noi cu privire la Servicii.

 1. Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru și orice serviciu sau material pe care îl oferim prin intermediul Serviciului, la propria noastră discreție fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, întregul sau o parte a Serviciului nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu, utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor înregistrați.

 1. Modificări la termeni

Putem modifica Termenii în orice moment prin postarea termenilor modificați pe acest site. Este responsabilitatea dvs. să revedeți periodic acești Termeni.

Utilizarea continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Vă așteptăm să verificați frecvent această pagină, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după orice revizuire devine efectivă,  înseamnă că sunteți de acord cu termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

 1. Renunțare și separabilitate

Nicio renunțare de către Companie la niciun termen sau condiție prevăzută în Termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție, iar orice eșec al Companiei de a afirma un drept sau o prevedere conform Termenilor nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

În cazul în care o dispoziție a Termenilor este considerată de o instanță sau de un alt tribunal din jurisdicția competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura în care restul dispozițiilor Termenilor vor continua să intre în vigoare și efect.

 1. Recunoaștere

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU A ALTOR SERVICII FURNIZATE DE NOI, RECUNOAȘTEȚI CĂ AȚI CITIT ACEŞTI TERMENI DE UTILIZARE ȘI ÎI ACCEPTAȚI.

 1. Contact

Vă rugăm să ne trimiteți feedback, comentarii, solicitări de asistență tehnică prin e-mail: office@gallery13.ro.